Uw specialist in wasboxtechniek | Wasbox techniek
15517
post-template-default,single,single-post,postid-15517,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

De vernieuwde techniek achter de moderne wasbox.

De vernieuwde techniek achter de moderne wasbox.


De vernieuwde techniek achter de moderne wasbox.

In veel oude, huidige en nieuwe wasbox besturingen zitten veel tekortkomingen. Tekortkomingen waar van tevoren goed over nagedacht dient te worden. Het zou bijvoorbeeld jammer zijn dat nieuw gekozen apparatuur toch niet zo flexibel is als verwacht en uiteindelijk niet zo lang mee kan gaan als gewenst. Belangrijk is om te kijken naar de hoeveelheid in en outputs, representatieve opties naar de klant toe maar ook naar ruimte om nieuwe techniek in de toekomst te kunnen blijven koppelen. In de nieuwe wasbox besturing zijn er veel technische verbeteringen aangebracht. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van heldere TFT schermen ter grootte van een normale iPad (of zelfs nog groter), dat in de plaats van de traditionele groene twee of vier lijnen lcd displays geplaatst wordt. Een andere grote verbetering is het gebruik van een stabiel Linux besturingssysteem. Mogelijkheden en opties die met de bestaande kleine microcontrollers niet mogelijk waren, zijn dat nu ineens wel. Daarnaast kunnen reeds geinstalleerde wasbox besturingen omgebouwd worden met een nieuwe besturing zodat nagenoeg alle mogelijkheden weer binnen handbereik liggen. De processor, geheugen en opslag zitten op een vervangbare module, zodat de nieuwe besturing ook klaar is voor de toekomst. Door deze methode kunnen zowel in nieuwe als bestaande installaties veranderingen aangebracht worden. Er zijn vele voordelen aan de eerdergenoemde innovaties. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld nu audiovisueel geinformeerd worden via een multimedia interface waarbij afbeeldingen, audio en zelfs videos tot de mogelijkheden behoren. Dit allemaal tevens mogelijk in eigen huisstijl.

Conclusie

De focus van de nieuwe wasbox besturing ligt op de toekomst. Het is van belang dat de autowas sector innoveert, en doorpakt. Overal zien we vernieuwende technieken waarbij klanten geholpen en beter geinformeerd worden. Dit zullen we ook terugzien in de autowas sector. Wie niet mee innoveert zal niet alleen inkomsten missen uit bijvoorbeeld reclame inkomsten, maar zal ook cruciale management informatie missen om te kunnen sturen om zo meer omzet te kunnen genereren. Met de introductie van nieuwe weldoordachte systemen, kunnen ook wasstraten net als andere sectoren zich sneller aanpassen aan technologische veranderingen en zodoende efficient blijven functioneren.

Op de website www.mikehoffsengineering.nl vind u een demo van de interface en meer informatie.